vineri, 4 decembrie 2015

Comunicat



COMUNICAT

     Astazi 04 Decembrie 2015 s-a intrunit Comisia Reprezentantilor M.Ap. N., M.A.I.,S.R.I., precum si reprezentantii unor sindicate din M.A.I. si unele asociatii ale militarilor rezervisti. Reprezentantul S.N.P.P.C. si al Asociatiei Militarilor RO.MIL prezent la discutii atrage atentia asupra faptului ca prin ordonanta de urgenta (fapt ilegal de a aduce modificari unei Legi Organice) se doreste “mutilarea” si  amanarea de la aplicare a Legii Pensiilor Militare  de Stat, lege reparatorie a nedeptratilor si abuzurilor comise asupra militarilor romani de catre camarilla BOC – BASESCU – F.M.I, in anul de trista amintire 2010.
       La discutii a atras atentia pozitia si atitudinea ostila a reprezentantilor M.Ap.N. care si-au manifestat sustinerea pentru amanarea aplicarii legii, precum si necesitatea modificarii in esenta a acestei legi.
       In aceste conditii Asociatia Militarilor RO.MIL alaturi de celelalte asociatii si organizatii, care apara drepturile tuturor militarilor, isi manifesta dezaprobarea fata de modul in care sunt tratati militarii armatei romane active si in rezerva de catre actualul guvern, si solicita Presedintelui Romaniei, in calitate de Commandant Suprem  sa stopeze acest abuz, in numele democratiei, dreptatii si “a lucrului bine facut”
       Neacordarea drepturilor legitime, castigate in mod democratic prin lege organica, constituie un atac la principiile si ratiunile statului de drept, acest abuz neputand sa ramana nesanctionat.
       Camarazi, daca istoria se repeata si nedreptatea se va repeata, trebuie sa fim si sa ramanem uniti.
       Meditati, meditati si dcideti….

   PRESEDINTELE ASOCIATIEI MILITARILOR
   RO.MIL  FILIALA  CRAIOVA
      COL.(r.)

                  IOAN  MISU  NAON
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu